www.aleksdizajn.com.mk

АЛЕКС ДИЗАЈН

ВРАБОТУВАЊЕ

БИДЕТЕ дел од тимот на Алекс Дизајн

Бидејќи постојано го развиваме нашиот бизнис, моралните, образованите и талентирани луѓе се секогаш добредојдени во нашиот тим. Доколку сте амбициозни, верувате во успех, упорни сте и не се предавате лесно во компанијата Алекс Дизајн ќе добиете шанса да ја постигнете посакуваната кариера.

Согледувајќи го фактот дека вработените се најголемата инвестиција на која било компанија, Алекс Дизајн постојано се обидува да ја подобри и подобри својата кадровска програма. Ние се трудиме нашите вработени да имаат постојана можност да учат и да напредуваат.

Алекс Дизајнви нуди можност да развиете професионална кариера, одлични услови за работа и едукативни програми за континуирана обука.

Доколку сакате да стекнете знаење преку практична работа, постојано да ги подобрувате и проширувате границите на вашите можности и вашиот успех, проверете овде дали знаењето и способностите одговараат на моментално отворените работни места во нашата компанија.

Можете да аплицирате за работа Алекс Дизајнво секое време преку пополнување на едноставната апликацијата приклучи се  во Алекс Дизајн, а вашето CV ќе биде директно вклучено во базата на податоци.